Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vásárlási feltételek

1.Árak

A webáruházban megvásárolható termékek mellett feltüntetett árak nettó árak, amelyek 0 % áfát tartalmaznak. Az árak a rendelés időpontjában érvényes listaárak, melyek a webáruházban a termékek mellett találhatók. Az árak nettó árak, de nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztár folyamat során a megrendelés véglegesítése előtt, valamint a Vásárlási feltételek között is megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, Szolgáltató fenntartja a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése illetve módosítása után a szolgáltató azonnal tájékoztatja a Vevőt az új információkról. A Vevő ezt követően még egyszer megerősítheti a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármelyik fél elálljon a szerződéstől.

2. Szállítás

A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik, sikeres megrendelést követően, amely a fentiek szerint történt. Ha a megrendelés értéke nem éri el a nettó 10.000.- forintot, bruttó 450-1990 forint a postázás és csomagolás díja Magyarországon belül. A postázás költségét Szolgáltató átvállalja (tehát vevő részére ingyenes), amennyiben az aktuális megrendelés értéke meghaladja a nettó 10.000.- forintot.
Külföldi szállítás is megoldható egyedi rendelésként, de vásárlás előtt kérem, hogy érdeklődjön az info@egyedimedalok.hu e-mail címen. A külföldi szállítás feltételeinek írásbeli visszaigazolása szükséges a szolgáltató részéről, a telefonos tájékoztatás nem minősül a külföldi szállítás elvállalásának. Írásbeli visszaigazolás hiányában a megrendelő köteles hiteltérdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Szolgáltató szállításra nem kötelezhető. A megrendelések levélként csomagolva vagy csomagként kerülnek megküldésre - a munkanapokon reggel 9 óráig beérkező utalások kerülnek 5 munkanapon belül csomagolásra és postázásra - a Magyar Posta Zrt. ajánlott, szolgáltatását illetve a GLS futárszolgálat szolgáltatásait igénybe véve. A szállítási díj a vevőt terheli, mely a számláján is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli! A postázási díjak a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint módosulhatnak, így szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a szállítási díjakat is – áraihoz hasonlóan – a honlapon egyoldalúan bármikor módosítsa. A Magyar Posta Zrt. kézbesítési szabályainak be nem tartásából eredő teljesítési kockázatok a Vásárlót terhelik, így különösen a mindenkori átvételi határidő elmulasztása esetén. Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra is. hogy bármikor megváltoztassa a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit.Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket. A szállításra aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Általános Szerződési Feltétel vonatkozik.

3. Fizetési feltételek

A webshopban leadott megrendelés elküldésekor a Vásárló a megadott e-mail címére egy automatikus értesítést kap az aktuális rendelése számával, dátumával, a termékek részletezésével és áraival, valamint a szállítással kiegészített végösszegével. A Szolgáltató a megrendeléseket a feldolgozás után egy válasz e-mailben igazolja vissza 2 munkanapon belül. Az internetes vásárlás után 3 munkanap áll rendelkezésére a vételárat a számlára utalni. A webáruházban előre átutalással lehet vásárolni.
Előre utalás esetén a Szolgáltató adatai:
A számla végösszege átutalással fizetendő a következő számlaszámra: 11773401 - 23319756 - 00000000
A számlatulajdonos neve: Knoll Balázs
A számlavezető bank: OTP Bank Zrt.
Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.

4. Garancia, jótállás, tárolási és használati útmutató és ajánlások

A Szolgáltató mindent megtesz annak érdekében, hogy vevői mindenkor, teljes mértékben elégedettek legyenek az általa forgalmazott valamennyi árucikkel. A Szolgáltató megtesz mindent azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása, stb.) a lehető legpontosabbak legyenek. Az esetlegesen előforduló hibákért a Szolgáltató felelősségére a távollévők közötti kereskedésre vonatkozó jogszabályokban és a Polgári törvénykönyvben rögzített rendelkezések irányadóak. Ha a megrendelt árucikk hibás, akkor azt a szolgáltató 8 napon belül díjmentesen kicseréli. Amennyiben a cserére nincs mód, a Vásárló választása szerint választhat más terméket a vásárlásával azonos értékben vagy elállhat a vásárlástól. Az ékszerek alapanyaga antiallergén, rozsdamentes acél, ami a természetes oxidációnak teljes mértékben ellenáll. A megrendelt ékszereket használja tisztán, vegyszerektől és más anyagoktól mentes körülmények között. Háztartási, ház körüli munka végzésekor, fürdéskor, egyéb tevékenységek végzésekor az ékszereket vegye le, hogy megkímélje azokat a felesleges elhasználódástól vagy a felesleges oxidációtól. Tárolja a megrendelt ékszereket elkülönítve, tiszta tárolódobozban vagy helyen, vegyszerektől, háztartási szerektől, gyógyszerektől és más anyagoktól mentes körülmények között. A felhasznált textilek is természetüknél fogva elhasználódhatnak. Ezek nem tekinthetők garanciális hibának. Puha sörtéjű kefével óvatosan tisztíthatjuk ezeket a textil felületeket pl. Vanish mosószappan segítségével. Műszőrme, bőr és egyedi textil felhasználásával készült termékek esetén nem javasolt ez a tisztítási mód. A textilek tárolására is vegye figyelembe az ékszereinkre vonatkozóan írott használati és tárolási útmutatót. A vevő által nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból eredő, a terméken történt meghibásodásért, sérülésekért a szolgáltató nem vállal felelősséget és nem biztosít csereterméket, sem pénzbeli visszatérítést. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Fogyasztói panaszügyintézés írásban történik, az info@egyedimedalok.hu címen, mely panaszra 2 munkanapon belül választ kap.

5. Elállási jog

A távollévők közötti kereskedésre vonatkozó 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a Vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól, a megrendelt termék kézhezvételtől számított 14 munkanapon belül. Figyelem, ez a határidő jelenleg 14 nap, amely a jogszabályok változása folytán bármikor változhat. A sértetlen és hibátlan terméket a számlával vagy annak másolatával, saját költségén küldje vissza Knoll Balázs címére (2870, Kisbér, Hunyadi János utca 17.), és 30 napon belül visszatéríti Önnek a visszaküldött termék(ek) vételárát. Elállás esetén a vásárlót kizárólag a termék visszaküldésének költsége terheli. Abban az esetben, ha a terméket a vevő használatba vette, és nem tudja sérülésmentesen visszajuttatni a megadott címre, Szolgáltató nem vállalja a termék visszavásárlását. Nem lehet élni az elállási joggal: a teljesen egyedi, kifejezetten a vevő egyedi kérésére és megrendelésére készített termék esetén (a vevő részére gyártott bármely egyedi árucikk), továbbá a 17/1999. (II./5.) számú, a távollévők között kötött szerződésekről szóló Kormányrendelet 5 paragrafusába tételesen felsorol minden olyan esetben, amikor a Vásárló nem élhet az elállási jogával. Nem lehet élni az elállás jogával olyan sérült ékszerek vagy textiliák esetén, amelyek látható módon a nem rendeltetésszerű használatból eredően sérültek.