Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Szállítás és fizetés

A küldemények kézbesítése, szállítása postai úton történik, sikeres megrendelést követően. Ha a megrendelés értéke nem éri el a nettó 10.000.- forintot, bruttó 450-1990 forint a postázás és csomagolás díja Magyarországon belül. A postázás költségét Szolgáltató átvállalja (tehát vevő részére ingyenes), amennyiben az aktuális megrendelés értéke meghaladja a nettó 10.000.- forintot.
Külföldi szállítás is megoldható egyedi rendelésként, de vásárlás előtt kérem, hogy érdeklődjön az info@egyedimedalok.hu e-mail címen. A külföldi szállítás feltételeinek írásbeli visszaigazolása szükséges a szolgáltató részéről, a telefonos tájékoztatás nem minősül a külföldi szállítás elvállalásának. Írásbeli visszaigazolás hiányában a megrendelő köteles hiteltérdemlően bizonyítani a külföldi szállítás megrendelését. Ennek hiányában a Szolgáltató szállításra nem kötelezhető. A megrendelések levélként csomagolva kerülnek megküldésre - a munkanapokon reggel 9 óráig beérkező utalások kerülnek 5 munkanapon belül csomagolásra és postázásra - a Magyar Posta Zrt. ajánlott, szolgáltatását illetve a GLS futárszolgálat szolgáltatását igénybe véve. A szállítási díj a vevőt terheli, mely a számláján is megjelenik. A csomagot kézbesítéskor a kézbesítő előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén azonnal kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni, a késedelmes jegyzőkönyvezésből eredő kockázatot a késedelmes fél viseli! A postázási díjak a Magyar Posta mindenkori díjszabása szerint módosulhatnak, így szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a szállítási díjakat is – áraihoz hasonlóan – a honlapon egyoldalúan bármikor módosítsa. A Magyar Posta Zrt. kézbesítési szabályainak be nem tartásából eredő teljesítési kockázatok a Vásárlót terhelik, így különösen a mindenkori átvételi határidő elmulasztása esetén. Szolgáltató fenntartja magának a jogot arra is. hogy bármikor megváltoztassa a szállító személyét vagy a szállítás egyéb feltételeit.Erről a honlapon mindig késedelem nélkül tájékoztatjuk a megrendelőinket. A szállítás aktuális feltételeire vonatkozóan mindig a megrendelés napján irányadó jelen Általános Szerződési Feltétel vonatkozik.

Fizetési feltételek

A webshopban leadott megrendelés elküldésekor a Vásárló a megadott e-mail címére egy automatikus értesítést kap az aktuális rendelése számával, dátumával, a termékek részletezésével és áraival, valamint a szállítással kiegészített végösszegével. A Szolgáltató a megrendeléseket a feldolgozás után egy válasz e-mailben igazolja vissza 2 munkanapon belül. Az internetes vásárlás után 5 munkanap áll rendelkezésére a vételárat a számlára utalni. A webáruházban előre átutalással lehet vásárolni.
Előre utalás esetén a Szolgáltató adatai:
A számla végösszege átutalással fizetendő a következő számlaszámra: 50430127-10002993-00000000
A számlatulajdonos neve: Knoll Balázs
A számlavezető bank: Takarék Bank
Készpénzzel történő befizetés teljesítése esetén a tranzakciós adó a vevőt terheli.